Over ons

Voor totale reclameproductie en huisstijlvisagie!

Ruim 30 jaar geleden werd BVH Display opgericht. Ons familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler in de sign- en displayindustrie. De producten en diensten die wij leveren zijn van zeer uiteenlopende aard en beeldbepalend in de winkelstraten in heel Europa.

Bekijk onze bedrijfsfilm Bekijk

Succesvolle ontwerpen van sign- en displayproducten

Door succesvolle ontwerpen van sign- en displayproducten in eigen huis te produceren gaan wij slagvaardig te werk.  Het cosmetiseren van winkelformules op locatie is ook één van onze kerntaken. Daarnaast worden shop-in-shop en maatwerk projecten dagelijks gerealiseerd. De Achterhoekse, flexibele no-nonsense mentaliteit gecombineerd met onze visie, creativiteit en vakmanschap was en is de basis voor dit succes. Altijd inspelend op de individuele wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Het woord “onmogelijk” komt ons zelden voor.

De veelzijdigheid in gebruikte materialen –kunststof, hout, karton en metaal- maakt de toepassingen en inzetbaarheid eindeloos. Door een breed scala aan productietechnieken – onder meer zeefdruk, digitaaldruk, vormen, frezen, laseren- wordt er altijd voor een passende oplossing gezorgd.

Retailers in binnen en buitenland, global brands, interieurbouwers, reclamebureaus, communicatieadviseurs, stylisten, architecten, menigeen maken graag gebruik van ons als communicatie specialist! Wij denken graag met u mee en verder…