BVH Display

BVH Display neemt de juiste afslag!

Onlangs heeft BVH Display in opdracht van Nike Golf een prachtig en succesvol project mogen uitvoeren. 300 West-Europese golfshops moesten worden voorzien van d√© nieuwe ‚Äúpremium-line‚ÄĚ uitstraling. Het resultaat? Strak gelijnde tafel- en wanddisplays, maar ook complete shop-in-shops in de vestigingen Amsterdam en Edinburgh. Wow factor gegarandeerd!

Ontwerp, productie, verzending en montage dienden perfect op elkaar aangesloten te worden zodat alles voor het begin van het nieuwe seizoen in de winkels lag. Een uitdaging die aan BVH Display wel toevertrouwd is aangezien zij wel weten hoe er ‚Äúafgeslagen‚ÄĚ moet worden in een kort tijdsbestek!

Het resultaat mag er zijn. Een uiterst tevreden klant en een project waar het het hele BVH team trots op kan zijn. Laat het golfseizoen maar beginnen…hit it!

 

Uw complete shop in shop display op één adres
In overleg bieden wij u het hele traject aan, vanaf het creatieve concept ontwerp tot en met de productie en implementatie. Neem gerust eens contact met ons op voor advies over wat het beste werkt voor uw project. Onze projectmanagers en design experts zijn in staat om uw strategie de juiste impuls te geven ter verhoging van de inspiratie!
We kijken ernaar uit om met u te mogen werken!

Bel 0544 37 12 32 of email info@bvhdisplay.nl

Meer projecten