BVH Display

Namens team BVH Display wensen wij iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe. 💘
Zie hieronder hoe wij bij BVH met veel passie hebben gewerkt aan de prachtige sokkendisplay voor Puma.
In de video goed te zien hoe wij van schets naar realiteit werken. Het eindresultaat mag er wezen toch? Om te zoenen!!! 💋

SPREAD THE LOVE!

Namens team BVH Display wensen wij iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe. 💘Zie hieronder hoe wij bij BVH met veel passie hebben gewerkt aan de prachtige sokkendisplay voor Puma. In de video goed te zien hoe wij van schets naar realiteit werken. Het eindresultaat mag er wezen toch? Om te zoenen!!! 💋

Geplaatst door BVH Display op Donderdag 14 februari 2019

BVH Display is op zoek naar monteurs, productie medewerkers en iemand voor ons logistiek team, kom jij ons team versterken?!?!?

BVH Display stond recent in de spotlights. Ruim 80 bezoekers van de IKGL (Industriële Kring Lichtenvoorde Groenlo) waren te gast bij ons bedrijf. Deze groep ondernemers kreeg een uitgebreide rondleiding en werd daarna interactief  onder vragenvuur genomen door Thijs van Halteren in een onderhoudende quiz. Ook de burgemeester en wethouder gaven acte de presence en waren zichtbaar onder de indruk wat er allemaal op ondernemersgebied speelt in de gemeente Oost Gelre. Al met al een zeer positieve en inspirerende avond! Onder begeleiding van een goed koud biertje, een fruitig wijntje een heerlijke hapje van de perfect verzorgde catering werd de evaluatie van de quiz en de rondleiding voortgezet en bleven de spotlight nog lang branden…

Afgelopen dinsdag was het onze Rick die in het zonnetje werd gezet na 12,5 jaar trouwe dienst. Rick Mellink werkt in onze afdeling met specialismes op het gebied van kunststof vervormen, verlijmen en afmonteren. Rick, namens directie en al je collega’s, van harte met dit jubileum en op naar de volgende 12,5 jaar!

Sinds mei 2018 is Kitty Berenden werkzaam bij ons als Human Resource Adviseur. Door onze groei is zij onze adviseur voor alle (rand)zaken op het gebied van ons personeelsbeleid.  Dit combineert zij met een master studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Kitty zal de kennis die ze daar opdoet bij ons toepassen in de praktijk! Voor beide dus een verrijking en de eerste successen zijn al merkbaar. Een hele mooie ontwikkeling!

Daarnaast is onze collega Marleen Middelkamp weer terug op het oude nest! Na een tweetal jaren elders bij een grote Twentse retailer in de paskamer gekeken te hebben was de drang naar De Achterhoek toch erg groot. Sinds mei is Marleen onze mannen op de verkoop binnendienst aan het versterken en haar ervaring op het gebied van account management komt haar nu zeer goed van pas! Slagvaardigheid troef!

Op 13 augustus 2018 is Iris Liebrand met haar stage bij BVH Display begonnen. Hier zal zij het DTP-team versterken en ervaring op doen. Ze zit inmiddels in haar laatste studiejaar van de opleiding Ruimtelijk Vormgever. Iris is altijd al creatief geweest met potlood, verf en fotocamera. Sinds haar opleiding is ze zich steeds meer gaan richten op grafische vormgeving. Perfecte balans!

Namens directie en alle collega’s, alle drie heel veel werkplezier en welkom in onze BVH familie!

In het Atrium van KPMG te Amstelveen is het werkelijke gezicht achter KPMG te aanschouwen. Er is groots uitgepakt om de mens centraal te stellen en hoe mooi is het, dat wij als specialist in huisstijl visagie, deze prachtige klus mochten klaren! En de dankbare mooie woorden van onze opdrachtgever toverden een big smile op de gezichten van onze collega’s. KPMG, Kennelijk Prachtig Mooie Gezichten…bedankt voor de samenwerking!

In opdracht van Bier & Co ontwikkelden en produceerden wij recent een zeer functioneel displayconcept voor speciaalbieren op de winkelvloer bij @Hoogvliet. De trend van het drinken van specials in het biersegment wordt op deze manier nog meer geaccentueerd en de impuls wordt op de winkelvloer verhoogd. Zeker met dit warme zomerweer en de komende vakantierecessen geeft dit de perfectie aansluiting voor de vakantieborrel! Welke hoogvlieger is uw favoriet? Wij wensen u een fijne vakantie en laat het u smaken! Proost!

Vrijdag 1 juni was een top dag voor ALDI Nederland! De zoveelste Aldi winkel in het nieuwe ‘Aniko’ concept werd feestelijk geopend. In het Achterhoekse Winterswijk werd groots uitgepakt. Wij gingen even gluren bij de buren en werden erg blij van het getoonde resultaat én de positieve reacties! BVH Display is een trotse partner in deze uitrol en de komende periode maken we zeker nog meer van al die mooie winkels…

Maxima mag dan gisteren haar 47e verjaardag gevierd hebben, maar het echte feestje vindt nu plaats op Paleis ’t Loo! Wie wordt hier nou niet feestelijk vrolijk van? Een prachtig kleurenpalet met schitterende beelden die deze bouwhekken tot ware kunstwerken verheven zet deze Koninklijke residentie in the party spotlights! Hier kan Maxima volgend jaar zeker haar 48e verjaardagsfeestje vieren! Proost majesteit!

Staat onze zuiderburen voornamelijk bekend om haar goudgele Vlaamse friet, het overheerlijke donkerbruine trappisten bier of de Rode Duivels, voortaan staan zij in de boeken als het groene België… Deze lente werd dat in Aarschot bekrachtigd met de opening van de allereerste Oh Green! Een modern tuincentrum waarin je naast alles voor je groene vingers ook geïnspireerd wordt op het gebied van wonen, koken en life style! Bvh Display werd geselecteerd als sign supplier, deze kans grepen wij natuurlijk met twee handen aan! Prachtige full color beelden met rustig, elementaire huiststijl kleurschakeringen van zwart, wit en groen zorgen voor een uitgebalanceerd  geheel. Het laat de producten spreken en daar draait het uiteindelijk om. Een geslaagd project met meerde vestigingen in het vooruitzicht. En, wat is dus de favoriete kleur van België in 2018?…#Oh Green!!!