BVH Display

Chique en luxueus met een stoere edge. @Pui Pui is een make-up merk met charisma. Een merk dat gezien mag worden. BVH Display zet Pui Pui in de picture. Mooie zwarte hoogglans toonbank displays en presentatiemeubels om je ogen de kost te geven haalt het merk letterlijk uit de (oog)schaduw…Black beauty’s! Si si @BVH Display … la nuova vita di Pui Pui.

De raam stickers die wij gemaakt en geplakt hebben bij de Tele2 Nederland winkels trekken net zo veel aandacht als de storm die nu door Nederland blaast!!!! Opvallend, maar ondanks de harde windstoten niet klein te krijgen. Moeten ze er toch af? Dat doen wij wel, onze monteurs zijn echte wervelwinden! BVH Display, wij waaien met alle winden mee in het retail landschap!!!

Trots mogen we zijn, gepast trots… Coolblue opende in Amsterdam hun eerste XXL store en wij mochten daar ook ons kunstje doen…hoe cool is dat! Met de openingsdatum in het vooruitzicht gingen we de uitdaging aan. In een tijdsbestek van niet meer dan 3 weken werden alle productpresentaties en prijskaarthouders gemodelleerd, geproduceerd en afgeleverd zodat de opening één GROOT klantenfeest mocht worden! Wij wensen alle Coolblue-ers heel veel succes met dit prachtige paradepaardje! Sint kan hier zeker slagen…

check het filmpje voor al onze presentaties!

https://www.businessinsider.nl/coolblue-xxl-amsterdam-pieter-zwart-opening/

https://youtu.be/3ZPMEjc7QFI

http://www.marketingtribune.nl/online/nieuws/2017/11/paradepaardje-coolblue-xxl-op-amsterdamse-zuidas-moet-claim-klantreisbureau/index.xml?utm_source=nb-mt-algemeen&utm_medium=email

Topgolfer Rory McIlroy staat sinds kort prominent te stralen op de ramen van Belgisch grootste golfwinkel.

Onlangs vroeg NikeGolf ons de flagship store GolfCenter in Wevelgem te voorzien van hoge kwaliteit one vision folie. In no time zat er meer dan 25 m2 folie op de ramen. Voorbijgangers zien hoe de Noord Ier de golfballen met de nodige precisie afslaat naar de Belgische greens. De folies van BVH Display? …one vision, the right vision!

Zoals u wellicht weet ontwikkelen wij op maat gesneden webshops voor onze relaties. Met een paar klikken op de muisknop kan men direct – lokaal of decentraal – uit het eigen online magazijn bestellen.

De voordelen? Korte doorlooptijden, eenvoud, overzichtelijkheid, voorraadbeheersing en natuurlijk… eigen opslag en transport is overbodig! Het bestellen van hele pakket aan signs en displays voor het aankleden van uw winkel binnen is zo via de muis gepiept! Zo heeft u meer tijd over om lekker te gaan sporten of te gaan tuinieren…en daar worden ze bij Nike en Intratuin weer vrolijk van!

Interesse in handig shoppen? Bel ons voor een afspraak…dat is ook zo gepiept!

L’Oréal Nederland BV stelde ons deze prangende vraag. Het label Vichy had een dringende behoefte om op zeer korte termijn 700 baliedisplay uit te rollen naar de apothekers in Nederland…wauw, mooie uitdaging…maar ja, wat kan er? Designen, modelleren, redigeren en corrigeren, accorderen én produceren! Ga er maar aan staan… Hoe wij dat doen? Check ons filmpje en overtuig uzelf van onze flexibele productiemogelijkheden! Mooi Achterhoeks gezegde; At da mot, dan mot da! Ofwel…als het kan, dan doen we dat! #daagonsmaaruit!

 

BVH Display heeft de T-Mobile NL winkel in de Kalverstraat te Amsterdam een coole ‘mind f%@k gegeven! Die acryl prisma’s geven een 3D effect waarbij het lijkt alsof de blokjes uit het pand steken.
Zeker ‘eye-catching’ en dus trekt het volop de aandacht!

Zoek jij ook zo’n ‘eye-catcher’? Neem dan gerust contact met ons op info@bvhdisplay.nl

BVH display exposeert op de Retail Design Expo in Londen, 8 & 9 mei 2017. Kom naar onze stand E34 en wordt geïnspireerd!
Klik op de onderstaande link om te registreren. We hopen je daar te zien!
https://reedtechnology.circdata-solutions.co.uk/RFG/publish/RDE17/?exhibitorid=b177173b-18b0-4dd7-ad65-a73000e5e491

‘Mijn huid is stralender, frisser, zachter, mijn teint is egaler’

‘Ik had last van rode vlekjes, puistjes… Daar ben ik van af! Het werkt, je voelt dat het je huid verandert…’

‘Het is echt een zalig ritueel. Mijn gelaatstrekken ontspannen zich, de stress valt van me af en de geur is heerlijk…

Zomaar een greep uit de reacties die vrijuit op de internet te vinden zijn over deze legendarische crème. Door  Roger & Gallet, merk van L’Oréal,  kregen wij vanuit Brussel de uitdaging om de producten van Aura Mirabilis op verfrissende, heldere maar wel natuurgetrouwe manier te visageren. Mede middels de hulp van ons netwerk werden de meest mooie lavendel, tijm en rozemarijn kunstplanten geselecteerd en vervolgens werden deze letterlijk in de vitrine geplant! Onze goed geoliede productiemachine zorgde voor een vlekkeloos eindresultaat…kortom, miraculeus verzorgd!

Het is lekker tafelen bij Intratuin Maastricht dankzij BVH Display. Op de afdeling Seizoen op Tafel is de gehele koof- en wandsigning vervangen en aangevuld wat resulteert in een compleet andere beleving. Hele wanden zijn er bekleed met lange stroken magneetfolie en getransformeerd met een houtnerfstructuur. De nieuwe full color geprinte koofpanelen zorgen voor navigatie en sfeer. Kortom, een volledige metamorfose op deze toch al smakelijke afdeling! Als huisstijlvisagist zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de hoofdmoot, maar ook het toetje moet verrassend lekker passen in het gehele menu…Eet smakelijk én genieten maar!!!