BVH Display

Trots mogen we zijn, gepast trots… Coolblue opende in Amsterdam hun eerste XXL store en wij mochten daar ook ons kunstje doen…hoe cool is dat! Met de openingsdatum in het vooruitzicht gingen we de uitdaging aan. In een tijdsbestek van niet meer dan 3 weken werden alle productpresentaties en prijskaarthouders gemodelleerd, geproduceerd en afgeleverd zodat de opening één GROOT klantenfeest mocht worden! Wij wensen alle Coolblue-ers heel veel succes met dit prachtige paradepaardje! Sint kan hier zeker slagen…

check het filmpje voor al onze presentaties!

https://www.businessinsider.nl/coolblue-xxl-amsterdam-pieter-zwart-opening/

https://youtu.be/3ZPMEjc7QFI

http://www.marketingtribune.nl/online/nieuws/2017/11/paradepaardje-coolblue-xxl-op-amsterdamse-zuidas-moet-claim-klantreisbureau/index.xml?utm_source=nb-mt-algemeen&utm_medium=email

Topgolfer Rory McIlroy staat sinds kort prominent te stralen op de ramen van Belgisch grootste golfwinkel.

Onlangs vroeg NikeGolf ons de flagship store GolfCenter in Wevelgem te voorzien van hoge kwaliteit one vision folie. In no time zat er meer dan 25 m2 folie op de ramen. Voorbijgangers zien hoe de Noord Ier de golfballen met de nodige precisie afslaat naar de Belgische greens. De folies van BVH Display? …one vision, the right vision!

Zoals u wellicht weet ontwikkelen wij op maat gesneden webshops voor onze relaties. Met een paar klikken op de muisknop kan men direct – lokaal of decentraal – uit het eigen online magazijn bestellen.

De voordelen? Korte doorlooptijden, eenvoud, overzichtelijkheid, voorraadbeheersing en natuurlijk… eigen opslag en transport is overbodig! Het bestellen van hele pakket aan signs en displays voor het aankleden van uw winkel binnen is zo via de muis gepiept! Zo heeft u meer tijd over om lekker te gaan sporten of te gaan tuinieren…en daar worden ze bij Nike en Intratuin weer vrolijk van!

Interesse in handig shoppen? Bel ons voor een afspraak…dat is ook zo gepiept!

L’Oréal Nederland BV stelde ons deze prangende vraag. Het label Vichy had een dringende behoefte om op zeer korte termijn 700 baliedisplay uit te rollen naar de apothekers in Nederland…wauw, mooie uitdaging…maar ja, wat kan er? Designen, modelleren, redigeren en corrigeren, accorderen én produceren! Ga er maar aan staan… Hoe wij dat doen? Check ons filmpje en overtuig uzelf van onze flexibele productiemogelijkheden! Mooi Achterhoeks gezegde; At da mot, dan mot da! Ofwel…als het kan, dan doen we dat! #daagonsmaaruit!

 

BVH Display heeft de T-Mobile NL winkel in de Kalverstraat te Amsterdam een coole ‘mind f%@k gegeven! Die acryl prisma’s geven een 3D effect waarbij het lijkt alsof de blokjes uit het pand steken.
Zeker ‘eye-catching’ en dus trekt het volop de aandacht!

Zoek jij ook zo’n ‘eye-catcher’? Neem dan gerust contact met ons op info@bvhdisplay.nl

BVH display exposeert op de Retail Design Expo in Londen, 8 & 9 mei 2017. Kom naar onze stand E34 en wordt geïnspireerd!
Klik op de onderstaande link om te registreren. We hopen je daar te zien!
https://reedtechnology.circdata-solutions.co.uk/RFG/publish/RDE17/?exhibitorid=b177173b-18b0-4dd7-ad65-a73000e5e491

‘Mijn huid is stralender, frisser, zachter, mijn teint is egaler’

‘Ik had last van rode vlekjes, puistjes… Daar ben ik van af! Het werkt, je voelt dat het je huid verandert…’

‘Het is echt een zalig ritueel. Mijn gelaatstrekken ontspannen zich, de stress valt van me af en de geur is heerlijk…

Zomaar een greep uit de reacties die vrijuit op de internet te vinden zijn over deze legendarische crème. Door  Roger & Gallet, merk van L’Oréal,  kregen wij vanuit Brussel de uitdaging om de producten van Aura Mirabilis op verfrissende, heldere maar wel natuurgetrouwe manier te visageren. Mede middels de hulp van ons netwerk werden de meest mooie lavendel, tijm en rozemarijn kunstplanten geselecteerd en vervolgens werden deze letterlijk in de vitrine geplant! Onze goed geoliede productiemachine zorgde voor een vlekkeloos eindresultaat…kortom, miraculeus verzorgd!

Het is lekker tafelen bij Intratuin Maastricht dankzij BVH Display. Op de afdeling Seizoen op Tafel is de gehele koof- en wandsigning vervangen en aangevuld wat resulteert in een compleet andere beleving. Hele wanden zijn er bekleed met lange stroken magneetfolie en getransformeerd met een houtnerfstructuur. De nieuwe full color geprinte koofpanelen zorgen voor navigatie en sfeer. Kortom, een volledige metamorfose op deze toch al smakelijke afdeling! Als huisstijlvisagist zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de hoofdmoot, maar ook het toetje moet verrassend lekker passen in het gehele menu…Eet smakelijk én genieten maar!!!

Het blijft maar één groot feest aan de Galleïstraat 43 op Industrieterrein De Kamp te Lichtenvoorde. Alweer viel er een grote taart aan te snijden. Ditmaal vanwege het eerste vrouwelijke 25-jarig dienstverband. Ingrid Maarse zorgt er ‘met veel gevoel achter de komma’ voor dat het facturatie proces vlekkeloos verloopt. Een zeer belangrijke schakel dus in het financiële kloppend hart van deze huisstijl visagist! Wij feliciteren haar namens het hele BVH-team van harte met deze mijlpaal en we gaan er op 18 maart as een gezellige boel van maken in onze huiskroeg…Proost alvast Ingrid!

Werner Krusen is per 1 januari bij ons in de productie begonnen. Hij heeft reeds 20+ jaar ervaring binnen de sign & display branche en we zijn reuze blij dat hij bij BVH Display het team is komen versterken. Met Werner’s onvervangbare ervaring met laser machines en het produceren van displays is hij een welkome, toegevoegde waarde voor ons productie team. Wij zijn zeer enthousiaste met deze slag naar verdere professionalisatie! Herzlich willkommen Werner!

Naast de versterking in de productie is ook uitbreiding gerealiseerd om onze (potentiële) opdrachtgevers nog beter te woord te kunnen staan. Wilbert Vrieze is per 1 januari in dienst getreden in ons sales team en zal als accountmanager onze horizon verbreden. Wilbert heeft zijn commerciële kennis opgebouwd in meerdere branches en kent reeds het klappen van de zweep. Eerst een gedegen inwerk- en opleidingstraject doorlopen en daarna de vleugels uitslaan. Wilbert, grow with the flow!!

Dan hebben we nog de studio, het creatieve centrum van ons bedrijf. Midden in dit kloppend hart van wilde ideeën heeft Mike van Leeuwen zijn pen en potlood opgepakt om als graphic gesigner zijn kunsten te etaleren! Hij brengt ervaring met onder meer 3D design technieken mee naar ons DTP team. Mike, blijf keihard meebrullen!

Tenslotte zijn Dave Geurkink, Noraly Albering en Govert Jansen in vaste dienst getreden. In oktober 2015 zijn Dave en Noraly reeds begonnen als tijdelijke krachten in onze productie. Govert is ook in 2015 begonnen hetzij op de afdeling logistiek. Ze hebben ons alle drie overtuigd van hun inzet en betrokkenheid, daarom worden zij nu beloond met een vast contract! Wij zijn hartstikke blij met jullie dus ga lekker door met ons de toekomst in!

Nogmaals, namens directie en alle collega’s, allemaal heel veel werkplezier en welkom in onze BVH familie!

(foto’s van links naar rechts: Werner, Wilbert, Mike, Dave, Noraly, Govert)