BVH Display

In opdracht van Bier & Co ontwikkelden en produceerden wij recent een zeer functioneel displayconcept voor speciaalbieren op de winkelvloer bij @Hoogvliet. De trend van het drinken van specials in het biersegment wordt op deze manier nog meer geaccentueerd en de impuls wordt op de winkelvloer verhoogd. Zeker met dit warme zomerweer en de komende vakantierecessen geeft dit de perfectie aansluiting voor de vakantieborrel! Welke hoogvlieger is uw favoriet? Wij wensen u een fijne vakantie en laat het u smaken! Proost!

Wij zijn op zoek naar een Junior Account Manager! Wil je met ons knallen of misschien ken je iemand die bij ons past, deel dan graag dit bericht!!

(klik op de foto om alle informatie te kunnen lezen)

Vrijdag 1 juni was een top dag voor ALDI Nederland! De zoveelste Aldi winkel in het nieuwe ‘Anniko’ concept werd feestelijk geopend. In het Achterhoekse Winterswijk werd groots uitgepakt. Wij gingen even gluren bij de buren en werden erg blij van het getoonde resultaat én de positieve reacties! BVH Display is een trotse partner in deze uitrol en de komende periode maken we zeker nog meer van al die mooie winkels…

Staat onze zuiderburen voornamelijk bekend om haar goudgele Vlaamse friet, het overheerlijke donkerbruine trappisten bier of de Rode Duivels, voortaan staan zij in de boeken als het groene België… Deze lente werd dat in Aarschot bekrachtigd met de opening van de allereerste Oh Green! Een modern tuincentrum waarin je naast alles voor je groene vingers ook geïnspireerd wordt op het gebied van wonen, koken en life style! Bvh Display werd geselecteerd als sign supplier, deze kans grepen wij natuurlijk met twee handen aan! Prachtige full color beelden met rustig, elementaire huiststijl kleurschakeringen van zwart, wit en groen zorgen voor een uitgebalanceerd  geheel. Het laat de producten spreken en daar draait het uiteindelijk om. Een geslaagd project met meerde vestigingen in het vooruitzicht. En, wat is dus de favoriete kleur van België in 2018?…#Oh Green!!!

16 maart 2018 stond in vele agenda’s genoteerd: Nationale Pannenkoekendag, de dag dat basisschool kinderen dit Hollands lekkernij bakken voor de ouderen. Om deze dag extra kleur te geven gaf Koopmans bakproducten –onderdeel van Dr Oetker- BVH Display de opdracht daar een in het oog springende display presentatie voor te verzinnen en te produceren. In de foto’s ziet u het resultaat. Menig supermarktketen in Nederland heeft deze kans niet laten lopen om er een waar feestje van te maken. Versierd met onder meer baksjablonen, stroop, poedersuiker werd deze display -naast de lekkere trek opwekker- een lust voor het oog! Heeft u ook een behoefte om uw producten goed weg te zetten op de winkelvloer? Pak die kans, wij helpen u graag! Schroom niet, pannenkoek! www.pannenkoekdag.nl

Chique en luxueus met een stoere edge. @Pui Pui is een make-up merk met charisma. Een merk dat gezien mag worden. BVH Display zet Pui Pui in de picture. Mooie zwarte hoogglans toonbank displays en presentatiemeubels om je ogen de kost te geven haalt het merk letterlijk uit de (oog)schaduw…Black beauty’s! Si si @BVH Display … la nuova vita di Pui Pui.

De raam stickers die wij gemaakt en geplakt hebben bij de Tele2 Nederland winkels trekken net zo veel aandacht als de storm die nu door Nederland blaast!!!! Opvallend, maar ondanks de harde windstoten niet klein te krijgen. Moeten ze er toch af? Dat doen wij wel, onze monteurs zijn echte wervelwinden! BVH Display, wij waaien met alle winden mee in het retail landschap!!!

Trots mogen we zijn, gepast trots… Coolblue opende in Amsterdam hun eerste XXL store en wij mochten daar ook ons kunstje doen…hoe cool is dat! Met de openingsdatum in het vooruitzicht gingen we de uitdaging aan. In een tijdsbestek van niet meer dan 3 weken werden alle productpresentaties en prijskaarthouders gemodelleerd, geproduceerd en afgeleverd zodat de opening één GROOT klantenfeest mocht worden! Wij wensen alle Coolblue-ers heel veel succes met dit prachtige paradepaardje! Sint kan hier zeker slagen…

check het filmpje voor al onze presentaties!

https://www.businessinsider.nl/coolblue-xxl-amsterdam-pieter-zwart-opening/

https://youtu.be/3ZPMEjc7QFI

http://www.marketingtribune.nl/online/nieuws/2017/11/paradepaardje-coolblue-xxl-op-amsterdamse-zuidas-moet-claim-klantreisbureau/index.xml?utm_source=nb-mt-algemeen&utm_medium=email

Topgolfer Rory McIlroy staat sinds kort prominent te stralen op de ramen van Belgisch grootste golfwinkel.

Onlangs vroeg NikeGolf ons de flagship store GolfCenter in Wevelgem te voorzien van hoge kwaliteit one vision folie. In no time zat er meer dan 25 m2 folie op de ramen. Voorbijgangers zien hoe de Noord Ier de golfballen met de nodige precisie afslaat naar de Belgische greens. De folies van BVH Display? …one vision, the right vision!

Zoals u wellicht weet ontwikkelen wij op maat gesneden webshops voor onze relaties. Met een paar klikken op de muisknop kan men direct – lokaal of decentraal – uit het eigen online magazijn bestellen.

De voordelen? Korte doorlooptijden, eenvoud, overzichtelijkheid, voorraadbeheersing en natuurlijk… eigen opslag en transport is overbodig! Het bestellen van hele pakket aan signs en displays voor het aankleden van uw winkel binnen is zo via de muis gepiept! Zo heeft u meer tijd over om lekker te gaan sporten of te gaan tuinieren…en daar worden ze bij Nike en Intratuin weer vrolijk van!

Interesse in handig shoppen? Bel ons voor een afspraak…dat is ook zo gepiept!