BVH Display

Yes…hij is er hoor! Wat zijn we¬†#trots¬†op het eindresultaat…ons¬†#inspiratie¬†boek is klaar. Vol met prachtige¬†#projecten¬†en sfeerbeelden waar¬†#bvhdisplay¬†voor staat! Klik hier om het door te bladeren. Liever een hard copy ontvangen? Contact ons via¬†info@bvhdisplay.nl¬†of bel met 0544371232. Onze inspirators staan voor u klaar!

Het voorjaar is begonnen, tijd om dat te vieren! De winkels @Hunkemöller International BV vieren ook hun feestje. De etalages van de Bra Party worden dit jaar opgetuigd met een ballonnen festival als window dressing…

Wij mochten daarvoor onder meer de sexy vacu√ľmgevormde¬†#3d¬† ballonnen leveren om nog meer aandacht te vestigen op dit feest festijn. Retail vraagt om inspirerende beleving, zoals u ziet, BVH Display kan u hier bij helpen! Wilt u ook aantrekkelijke etalages inrichten? Maak een afspraak voor een creatieve sessie om uw inspiratie op te doen! Onze ballonnen hangen al, nu √ļw kers op de taart nog‚Ķ¬†#retail¬†#inspiratie¬†#displays

Namens team BVH Display wensen wij iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe.¬†ūüíė
Zie hieronder hoe wij bij BVH met veel passie hebben gewerkt aan de prachtige sokkendisplay voor Puma.
In de video goed te zien hoe wij van schets naar realiteit werken. Het eindresultaat mag er wezen toch? Om te zoenen!!!¬†ūüíč

SPREAD THE LOVE!

Namens team BVH Display wensen wij iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe. ūüíėZie hieronder hoe wij bij BVH met veel passie hebben gewerkt aan de prachtige sokkendisplay voor Puma. In de video goed te zien hoe wij van schets naar realiteit werken. Het eindresultaat mag er wezen toch? Om te zoenen!!! ūüíč

Geplaatst door BVH Display op Donderdag 14 februari 2019

BVH Display is op zoek naar monteurs, productie medewerkers en iemand voor ons logistiek team, kom jij ons team versterken?!?!?

BVH Display stond recent in de spotlights. Ruim 80 bezoekers van de IKGL (Industri√ęle Kring Lichtenvoorde Groenlo) waren te gast bij ons bedrijf. Deze groep ondernemers kreeg een uitgebreide rondleiding en werd daarna interactief ¬†onder vragenvuur genomen door Thijs van Halteren in een onderhoudende quiz. Ook de burgemeester en wethouder gaven acte de presence en waren zichtbaar onder de indruk wat er allemaal op ondernemersgebied speelt in de gemeente Oost Gelre. Al met al een zeer positieve en inspirerende avond! Onder begeleiding van een goed koud biertje, een fruitig wijntje een heerlijke hapje van de perfect verzorgde catering werd de evaluatie van de quiz en de rondleiding voortgezet en bleven de spotlight nog lang branden‚Ķ

Afgelopen dinsdag was het onze Rick die in het zonnetje werd gezet na 12,5 jaar trouwe dienst. Rick Mellink werkt in onze afdeling met specialismes op het gebied van kunststof vervormen, verlijmen en afmonteren. Rick, namens directie en al je collega’s, van harte met dit jubileum en op naar de volgende 12,5 jaar!

Sinds mei 2018 is Kitty Berenden werkzaam bij ons als Human Resource Adviseur. Door onze groei is zij onze adviseur voor alle (rand)zaken op het gebied van ons personeelsbeleid.  Dit combineert zij met een master studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Kitty zal de kennis die ze daar opdoet bij ons toepassen in de praktijk! Voor beide dus een verrijking en de eerste successen zijn al merkbaar. Een hele mooie ontwikkeling!

Daarnaast is onze collega Marleen Middelkamp weer terug op het oude nest! Na een tweetal jaren elders bij een grote Twentse retailer in de paskamer gekeken te hebben was de drang naar De Achterhoek toch erg groot. Sinds mei is Marleen onze mannen op de verkoop binnendienst aan het versterken en haar ervaring op het gebied van account management komt haar nu zeer goed van pas! Slagvaardigheid troef!

Op 13 augustus 2018 is Iris Liebrand met haar stage bij BVH Display begonnen. Hier zal zij het DTP-team versterken en ervaring op doen. Ze zit inmiddels in haar laatste studiejaar van de opleiding Ruimtelijk Vormgever. Iris is altijd al creatief geweest met potlood, verf en fotocamera. Sinds haar opleiding is ze zich steeds meer gaan richten op grafische vormgeving. Perfecte balans!

Namens directie en alle collega’s, alle drie heel veel werkplezier en welkom in onze BVH familie!

In het Atrium van KPMG te Amstelveen is het werkelijke gezicht achter KPMG te aanschouwen. Er is groots uitgepakt om de mens centraal te stellen en hoe mooi is het, dat wij als specialist in huisstijl visagie, deze prachtige klus mochten klaren! En de dankbare mooie woorden van onze opdrachtgever toverden een big smile op de gezichten van onze collega’s. KPMG, Kennelijk Prachtig Mooie Gezichten…bedankt voor de samenwerking!

In opdracht van Bier & Co ontwikkelden en produceerden wij recent een zeer functioneel displayconcept voor speciaalbieren op de winkelvloer bij @Hoogvliet. De trend van het drinken van specials in het biersegment wordt op deze manier nog meer geaccentueerd en de impuls wordt op de winkelvloer verhoogd. Zeker met dit warme zomerweer en de komende vakantierecessen geeft dit de perfectie aansluiting voor de vakantieborrel! Welke hoogvlieger is uw favoriet? Wij wensen u een fijne vakantie en laat het u smaken! Proost!