BVH Display

BVH Display wordt versterkt door GIRL POWER!!!

Terug naar het overzicht

Sinds mei 2018 is Kitty Berenden werkzaam bij ons als Human Resource Adviseur. Door onze groei is zij onze adviseur voor alle (rand)zaken op het gebied van ons personeelsbeleid.  Dit combineert zij met een master studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Kitty zal de kennis die ze daar opdoet bij ons toepassen in de praktijk! Voor beide dus een verrijking en de eerste successen zijn al merkbaar. Een hele mooie ontwikkeling!

Daarnaast is onze collega Marleen Middelkamp weer terug op het oude nest! Na een tweetal jaren elders bij een grote Twentse retailer in de paskamer gekeken te hebben was de drang naar De Achterhoek toch erg groot. Sinds mei is Marleen onze mannen op de verkoop binnendienst aan het versterken en haar ervaring op het gebied van account management komt haar nu zeer goed van pas! Slagvaardigheid troef!

Op 13 augustus 2018 is Iris Liebrand met haar stage bij BVH Display begonnen. Hier zal zij het DTP-team versterken en ervaring op doen. Ze zit inmiddels in haar laatste studiejaar van de opleiding Ruimtelijk Vormgever. Iris is altijd al creatief geweest met potlood, verf en fotocamera. Sinds haar opleiding is ze zich steeds meer gaan richten op grafische vormgeving. Perfecte balans!

Namens directie en alle collega’s, alle drie heel veel werkplezier en welkom in onze BVH familie!

Meer nieuws